Products

DualBoost Smart Card Reader (USB)

Artikelnummer: ACR128U-DB

De ACR128U Dual-Interface smartcard-lezer is een contact en contactloze smartcard-lezer conform de ISO 7816 Parts 1-3 Class A, B-norm voor c Meer...
De ACR128U Dual-Interface smartcard-lezer is een contact en contactloze smartcard-lezer conform de ISO 7816 Parts 1-3 Class A, B-norm voor contact kaarten en met het ISO 14443 Parts 1-4 Type A, B standaard voor contactloze kaarten.
ACR128U is PC/SC-compatibele voor contact en contactloze interfaces. Het maakt gebruik van communicatie met hoge snelheid voor contactloze kaarten met een maximale snelheid van 848 kbps. ACR128U heeft ook een intelligente ondersteuning voor hybride en combi kaarten en is zodanig ontworpen dat het nog steeds een contactloze kaart kan lezen, zelfs als deze is ingevoerd in de contact-kaartsleuf.
Bovendien, aangezien verschillende toepassingen verschillende niveaus van beveiliging en functionaliteit vereisen, wordt de ACR128U geleverd met een ingebouwde SAM-kaartsleuf voor extra beveiliging.
Door het combineren van contact en contactloze interfaces in een lezer, is ACR128U geschikt voor omgevingen met een voorkeur voor dual-interface toepassingen. U kunt bijvoorbeeld de lezer gebruiken voor zowel afwikkeling van online betalingen met contact EMV Level 1 kaarten en lezen van het saldo van uw contactloze Mifare lidmaatschapskaarten. De ACR128U kan ook worden ingebouwd in grotere automaten en systemen.
<< Minder

Bestaande debiteuren kunnen online bestellen. Nog geen klant?
Vraag dan een klantnummer aan.

Voorraad: