Products

NFC Contactless Smart Card Reader (USB)

Artikelnummer: ACR122U

De ACR122U NFC lezer is een PC-linked contactloze RFID card reader/writer ontwikkeld op basis van de 13.56 MHz contactloze (RFID)-technologi Meer...
De ACR122U NFC lezer is een PC-linked contactloze RFID card reader/writer ontwikkeld op basis van de 13.56 MHz contactloze (RFID)-technologie. Compatible met de ISO/IEC18092 normering voor “Near Field Communication” (NFC), hij ondersteunt niet alleen Mifare® en ISO 14443 A en B kaarten, maar ook NFC en FeliCa contactloze technologieën.
De ACR122U is compatibel met zowel CCID en PC/SC. Het is dus een plug-and-play USB-apparaat. Met een snelheid van maximaal 424 kbps en een volledige USB snelheid van maximaal 12 Mbps, kan de ACR122U ook sneller en efficiënter lezen en schrijven. De leesafstand van de ACR122U is maximaal 5 cm, afhankelijk van het type van contactloze tag die u gebruikt.
Ter verhoging van het beveiligingsniveau, kan ACR122U worden geïntegreerd met een ISO 7816-3 SAM-sleuf. Bovendien is de ACR122U NFC lezer ook beschikbaar in module vorm, eenvoudige integratie in grotere machines, zoals POS terminals, fysieke toegangssystemen en automaten zijn hierdoor mogelijk.
De ACR122U NFC lezer is ideaal voor zowel beveiligde persoonlijke identiteit verificatie en online betaaltransacties. Andere toepassingen van de ACR122U omvatten toegangscontrole, e-payment, e-ticketing voor evenementen en netwerkverificatie.
<< Minder

Bestaande debiteuren kunnen online bestellen. Nog geen klant?
Vraag dan een klantnummer aan.

Voorraad: